Spring naar content

Staat jouw verhaal hier binnenkort ook?

Collega's vertellen

Staat jouw verhaal
hier binnenkort ook?

In jouw baan bij ADS Groep maak je kennis met de meeste uiteenlopende collega’s. Het zijn de mensen die onze projecten realiseren. We zijn trots op onze collega’s! Wil jij weten hoe onze collega’s hun baan bij ADS Groep beleven? Ze vertellen er graag over.

Arnold Bolwerk

“Bij ADS Groep heb ik de mogelijkheid gekregen om met mijn eigen ideeën op de calculatieafdeling aan de slag te gaan. Wanneer je de verantwoordelijkheid wilt nemen, krijg je daar ook het vertrouwen voor. Meedenken in deze organisatie, die altijd openstaat voor verbeteringen, wordt zeer gewaardeerd. Ik vind de combinatie tussen de uitdagende projecten en het samenwerken met fijne collega’s erg leuk. Door ook op andere afdelingen binnen te lopen, houden we elkaar scherp.”

Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Henk Scholman

“Volop afwisseling in alle projecten die we realiseren op onze afdeling Toelevering Bouw; dat is wat mijn werk zo mooi maakt. Of het nou voor kozijnen, wanden of daken is, geen dag is hier hetzelfde. Als chef werkplaats heb ik hierin veel uitdagingen. Daarnaast ben ik leermeester op deze afdeling. Door goede begeleiding te bieden aan de leerlingen die hier binnenkomen, hoop ik dat we goede jongens voor het bedrijf opleiden èn we ze kunnen behouden. In ons werk zijn alle voorwaarden prima geregeld om samen mooie dingen te kunnen maken. In een hecht team werken we samen aan afwisselende projecten.”