Spring naar content

ADS Groep is sterk in de drinkwater- en afvalwaterbranche

Water

ADS Groep is sterk in de drinkwater- en afvalwaterbranche

Complete projecten in de drinkwater- en afvalwaterbranche; dat is de kracht van de afdeling ADS Groep Water. We zijn met name gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en monteren van (modulaire) drinkwater- en afvalwaterzuiveringen. In de projecten en dienstverlening wordt gefocust op optimalisering van de drinkwaterproductie, afvalwaterverwerking en reststromenverwerking. Hierin staan kostenbewustzijn, veiligheid, efficiëntie en hygiëne voorop. Onze afdeling Water is dè partner voor systeemintegratie en modulair bouwen.

ADS Groep Water

Er wordt vooral gewerkt met en voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industriële verwerkers van afvalwater. Wat er ook gedaan wordt; op deze afdeling zorgen we er in multidisciplinaire teams voor dat de exploitatie doorgang vindt.

Met eigen specialisten op het gebied van engineering, civiele techniek, procestechnologie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek én procesautomatisering staan we als full service waterbedrijf klaar. Ook in te zetten als onafhankelijk system integrator. Vanuit onze afdeling Water worden integrale en mono- en multidisciplinaire projecten gerealiseerd, maar ook voor de inzet voor (deel)projecten zijn we dè partner.