Spring naar content

Ga met ons op pad
en ervaar ADS Groep

Op pad met…

Ga met ons op pad en
ervaar ADS Groep

Bij ADS Groep laten we je graag kennis maken met onze projecten. We vertellen er enthousiast over op onze website en social media kanalen. Maar ook nemen we je graag virtueel mee op pad op één van onze projecten.

Op pad met Gerrit koppelman

Soms zijn onze projecten zo bijzonder dat ze extra aandacht verdienen. Zo bouwen we op de AWZI Leiden Noord in opdracht van Hooghreemraadschap van Rijnland een fullscale PACAS-installatie, die een eerste aanzet vormt om meer medicijnresten uit het systeem te verwijderen. Een ontwikkeling waar we mee innoveren! De plaatsing van de enorme silo hebben we daarom prachtig in beeld gebracht. Bekijk snel onze vlog! En wie weet bouw jij in de toekomst mee aan het succes van onze projecten!

Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Op pad met Bert aan de Stegge

Ook op het gebied van onze projecten water valt er meer dan voldoende werkplezier te beleven. Zo zet Hoogheemraadschap van Rijnland de eerste stap om medicijnresten uit het afvalwater te zuiveren door de bouw van een fullscale PACAS-installatie op de AWZI Leiden Noord, die wij als ADS Groep realiseren. Onze Projectmanager Bert aan de Stegge geeft daarbij alvast een ‘kijkje in de keuken’, laat jij je inspireren?

Op pad met Jan Paul Adema

Een project van A tot Z onder één dak realiseren, hoe gaat dat nu in zijn werk? Samenwerking staat bij ADS Groep hoog in het vaandel. Niet alleen nauw contact met onze opdrachtgevers, maar ook de betrokkenheid tussen collega’s en afdelingen onderling én het enthousiasme voor ons vak maakt dat wij de meest uiteenlopende technisch hoogwaardige projecten kunnen realiseren.

In opdracht van Waterschap Vallei en Veluwe heeft ADS Groep voor de rioolwaterzuivering in Ede nieuwe afdekkingen voor twee voorbezinktanks gerealiseerd. Het ontwerp, de productie en montage doen we geheel in eigen huis. Bij ADS Groep zijn we trots op het resultaat en de samenwerking met het Waterschap. In deze vlog neemt Jean Paul Adema je mee in het project. Want beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden.

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt en wil je meer lezen over dit indrukwekkende project?

Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Op pad met Marcel Rep

We nemen je graag mee naar onze projecten! Dit keer is onze collega Marcel Rep aan het woord op de rioolwaterzuivering in Garmerwolde. Hij vertelt over de nieuw geplaatste slibverwerkingsinstallatie, die de volledige capaciteit overneemt van de vijf voormalige kamerfilterpersen. Een bijzondere klus en deze vlog laat zien hoe dat bij ADS Groep in z’n werk gaat.

Enthousiast na het zien van deze reportage?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Vind je het leuk om samen te bouwen aan uitdagende projecten en onze toekomst? Dan maken wij graag kennis met jou!

Bouwfotografe.nl-23