Spring naar content

Staat jouw verhaal hier
binnenkort ook?

Collega’s vertellen

Staat jouw verhaal
hier binnenkort ook?

In jouw baan bij ADS Groep maak je kennis met de meeste uiteenlopende collega’s. Het zijn de mensen die onze projecten realiseren. We zijn trots op onze collega’s! Wil jij weten hoe onze collega’s hun baan bij ADS Groep beleven? Ze vertellen er graag over.

Bert aan de Stegge

Ik startte in 1993 als tekenaar, maar ik merkte dat ik gaandeweg meer uitdaging zocht en groeide richting de projectleiding. Dat beviel goed: ik ben een kartrekker en teamplayer, die oplossingsgericht te werk gaat en resultaat wil boeken. In de projecten kwam dat prima van pas. Daarmee nam ook de verantwoordelijkheid toe. Uiteindelijk ontwikkelde ik me tot bedrijfsleider werktuigbouw. Maar…dan komt je vijftigste verjaardag in zicht en vraag je je toch af: ‘Wil ik dit blijven doen?’ De drang om een nieuwe ontwikkeling door te maken, in een andere functie en een andere markt, won het van het vertrouwde.”

In beweging
“Ik stapte de -voor mij onbekende- wereld in van installatietechniek bij Winkels Techniek. Een prettig familiebedrijf met een lange historie en een goede naam. Ik heb er in korte tijd veel geleerd. Maar de waterbusiness bleef trekken. Begin 2020 raakte ik in gesprek met de huidige directie van ADS Groep en toen was de stap ’terug’ snel gemaakt. Ik werd opnieuw teamleider en kreeg de ruimte om zelf ook vorm en inhoud hieraan te geven. Inmiddels weet ik weet nu waarom ik hier zo op mijn plek ben: de projecten zijn boeiend, gevarieerd en de waterbusiness is voortdurend in beweging. En bovenal: ik zie hier dag in dag uit wat we doen, wat we ontwikkelen, wat we bouwen. Dat geeft mij een voldaan gevoel.”

Jong talent
Het begeleiden en helpen ontwikkelen van jong talent heeft ook volop onze aandacht. De watermarkt is zó specifiek, daar is geen passende kant-en-klare opleiding voor. Kennisoverdracht en het intern opleiden van nieuwe mensen is van wezenlijk belang. Daar ligt de grote uitdaging de komende jaren.”
Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Roy Seggelinck

De basis
“Ik heb een bedrijfskundige achtergrond. Het koppelen van mensen en het leggen van connecties, op welk vlak dan ook, is altijd mijn kracht geweest. Om op deze manier samen te bouwen aan mooie resultaten. Dat vind ik mooi”, lacht hij. Vorig jaar september startte zijn nieuwe hoofdstuk bij ADS Groep. Een werkgever die ook past bij zijn persoonlijkheid. “Oplossingsgericht werken en een aanpakkers-mentaliteit, dat is iets wat bij mijn Achterhoekse achtergrond aansluit. Er zijn geen dubbele lagen en collega’s zijn recht door zee.”

Stappen zetten
Hij vervolgt: “Vanaf de eerste kennismaking met ADS Groep merkte ik de energie van mijn nieuwe collega’s om samen de volgende stap met de afdeling Toelevering Water te gaan zetten. En mijn rol daarin? Mijn rol als Salesmanager is platgezegd deuren openen, ellenbogen aantikken, zwaaien naar de camera, koffie drinken en de expertises van onze afdeling Toelevering Water onder de aandacht brengen.”

“Bovendien is het in mijn rol is het belangrijk om te weten wie welke knowhow heeft en op welke wijze ik mijn collega’s in kan zetten om de vraagstukken van onze potentiële opdrachtgevers op te kunnen lossen. Om Johan Cruijff te citeren: “alleen kan je niks, je moet het samen doen.” En daarvoor zit Roy bij ADS Groep uitstekend op zijn plek.