Spring naar content

Staat jouw verhaal hier binnenkort ook?

Collega's vertellen

Staat jouw verhaal
hier binnenkort ook?

In jouw baan bij ADS Groep maak je kennis met de meeste uiteenlopende collega’s. Het zijn de mensen die onze projecten realiseren. We zijn trots op onze collega’s! Wil jij weten hoe onze collega’s hun baan bij ADS Groep beleven? Ze vertellen er graag over.

Lizanne Holtslag

“De combinatie van de prettige sfeer, nuchtere collega’s en de uitdagingen die er binnen onze organisatie liggen; dat is waarom ik zo graag bij ADS Groep werk. ADS Groep staat altijd open voor verbetering en meedenken wordt erg gewaardeerd. Zie je dat iets efficiënter kan worden ingericht? Dan krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw eigen ideeën uit te werken. Als HR-adviseur houd ik mij bezig met alles wat met personeel te maken heeft; vanaf het eerste contactmoment totdat deze collega uit dienst treedt. Ik krijg er veel energie van als ik collega’s kan helpen om het beste uit zichzelf te halen en om hen te zien groeien. Hoe meer tevreden collega’s, hoe meer voldoening ik uit mijn werk haal. Op de afdeling HR maken we een aantal mooie efficiëntieslagen, waarmee we meer duidelijkheid en transparantie creëren. Het is mooi om hieraan bij te dragen!”

Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Bart Hennink

Bart Hennink werkt sinds 2022 als senior werkvoorbereider bij ADS Groep Water en legt deze functie neer om aan de slag te gaan als V&G (Veiligheid en Gezondheid) medewerker. Een nieuwe rol, een nieuwe opleiding én een compleet nieuw vakgebied. Maar zijn werkgever blijft vertrouwd; want deze switch maakt hij gewoon binnen ADS Groep. Tijd om hem aan het woord te laten over deze mooie stap:

“Vanuit het verleden heb ik altijd al interesse gehad in veiligheid en alles wat daarbij komt kijken. Zijdelings ben ik het blijven volgen; zo zat ik bijvoorbeeld ook in de klankbordgroep Veiligheid binnen ADS Groep. Toen zag ik intern de vacature voor V&G medewerker voorbij komen; ik besloot in gesprek te gaan en eens mee te lopen met een collega op dit gebied. Mijn interesse groeide en het vlammetje werd verder aangewakkerd. Ik besloot de sprong in het diepe te wagen!”

Nieuwe uitdaging
Want dat is het wel voor Bart. “Ik zal in het begin veel ervaring moeten gaan opdoen en veel buiten op diverse bouwplaatsen en in de toeleveringshallen te vinden zijn. Met fijne ondersteuning van collega’s Naveed en Lorenzo moet dit zeker gaan lukken. Binnenkort begin ik met mijn opleiding MVK (Middelbare Veiligheidskundige), zodat ik straks ook het diploma heb. Een beetje spannend is het wel, maar ik wil later niet denken ‘had ik het maar geprobeerd’.”

Waarom?
Bart vertelde al over zijn natuurlijke interesse voor veiligheid. Maar wat spreekt hem verder in deze nieuwe functie aan? Hij legt uit: “ADS Groep geeft veel aandacht aan dit thema. Het is mooi om daar op persoonlijk vlak een steentje aan bij te kunnen dragen. Je kunt op deze manier heel breed iets voor de organisatie betekenen. En voor alle disciplines concreet wat doen. Dus niet alleen op projectniveau.” Hij vervolgt lachend: “Alhoewel ik natuurlijk de werkvoorbereiding wel ga missen. Maar zijdelings blijf ik betrokken, al is het op een ander vakgebied.”