Spring naar content

Talent moet je
koesteren...

Loopbaanontwikkeling

Talen moet je
koesteren...

Loopbaanontwikkeling

Bij ADS Groep komen we door samen te werken tot de beste resultaten. Dit houdt voor ons in dat we kennis en kunde delen, elkaar durven op te zoeken, elkaar vragen stellen, elkaar aan durven te spreken en vooral door écht samen te willen werken. Door op deze manier te werken, geven we talent kans om zich bij ons te ontwikkelen. Want we zijn trots op onze talenten. Die talenten moet je koesteren.

Buddy-programma

Iedere nieuwe medewerker van ADS Groep (zowel intern als extern) krijgt een buddy toegewezen door de leidinggevende. Een buddy is een ‘’ervaren’’ medewerker die bekend is met de werkwijze binnen ADS Groep en ervaring heeft in een soortgelijke functie. Deze buddy is degene waar de nieuwe medewerker bij terecht kan voor vragen.

Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Ontwikkel jezelf

Binnen ADS Groep hechten wij veel waarde aan loopbaanontwikkeling. Opleiding en scholing, maar juist ook de mogelijkheid tot doorgroeien en doorontwikkelen van jouw talenten vinden wij erg belangrijk! Binnen ADS Groep zien we dit o.a. terug in de langdurige dienstverbanden van onze medewerkers.

Wij bieden verschillende opleidingen en cursussen aan zodat jij kunt bijblijven in je vak en je verder kunt ontwikkelen. Daarvoor wordt nauw samengewerkt met opleidingsinstituten in de regio, waaronder Saxion Hogeschool en ROC van Twente.

Verken je interesses!

Wij kunnen ons voorstellen dat het na het afronden van een opleiding een lastige keuze is waar nu exact je interesses liggen. ADS Groep biedt hierbij de helpende hand door het aanbieden van traineeships welke we op maat kunnen maken voor jou. Ben je er na jouw opleiding bijvoorbeeld nog niet uit of je werkvoorbereider, calculator of projectleider wilt worden? Dan pakken we dit samen met je op en mag je bij ons op diverse afdelingen meekijken en jouw steentje bijdragen.

Het traject is gericht op jouw ambities en ontwikkelmogelijkheden, waarbij leren en werken hand in hand gaan. Op alle afdelingen binnen ADS Groep is een traineeship denkbaar.

Heb je interesse? We ontvangen jouw sollicitatie graag.

Bouwfotografe.nl-MFA Zaandam- 12