Spring naar content

Staat jouw verhaal hier binnenkort ook?

Collega's vertellen

Staat jouw verhaal
hier binnenkort ook?

In jouw baan bij ADS Groep maak je kennis met de meeste uiteenlopende collega’s. Het zijn de mensen die onze projecten realiseren. We zijn trots op onze collega’s! Wil jij weten hoe onze collega’s hun baan bij ADS Groep beleven? Ze vertellen er graag over.

Niels Komduur

“Waar deuren voor veel bouwbedrijven gesloten blijven, worden deze voor ADS Groep vaak geopend. In mijn ogen komt dit door de vele disciplines die we in huis hebben en onze creatieve oplossingen. Dat ik hier al werk sinds 1997 is misschien wel veelzeggend. Begonnen als stagiair, daarna in dienst gekomen als assistent uitvoerder en doorgegroeid naar uitvoerder. Ondanks dat ik woon in de Randstad, en ook voornamelijk werk op de bouwwerken in het westen, merk ik nog altijd de Twentse sfeer. Dat we zoveel verschillende soorten werken realiseren, maakt mij zeker trots op dit bedrijf.”

Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Roy Seggelinck

De basis
“Ik heb een bedrijfskundige achtergrond. Het koppelen van mensen en het leggen van connecties, op welk vlak dan ook, is altijd mijn kracht geweest. Om op deze manier samen te bouwen aan mooie resultaten. Dat vind ik mooi”, lacht hij. Vorig jaar september startte zijn nieuwe hoofdstuk bij ADS Groep. Een werkgever die ook past bij zijn persoonlijkheid. “Oplossingsgericht werken en een aanpakkers-mentaliteit, dat is iets wat bij mijn Achterhoekse achtergrond aansluit. Er zijn geen dubbele lagen en collega’s zijn recht door zee.”

Stappen zetten
Hij vervolgt: “Vanaf de eerste kennismaking met ADS Groep merkte ik de energie van mijn nieuwe collega’s om samen de volgende stap met de afdeling Toelevering Water te gaan zetten. En mijn rol daarin? Mijn rol als Salesmanager is platgezegd deuren openen, ellenbogen aantikken, zwaaien naar de camera, koffie drinken en de expertises van onze afdeling Toelevering Water onder de aandacht brengen.”

“Bovendien is het in mijn rol is het belangrijk om te weten wie welke knowhow heeft en op welke wijze ik mijn collega’s in kan zetten om de vraagstukken van onze potentiële opdrachtgevers op te kunnen lossen. Om Johan Cruijff te citeren: “alleen kan je niks, je moet het samen doen.” En daarvoor zit Roy bij ADS Groep uitstekend op zijn plek.