Spring naar content

Staat jouw verhaal hier binnenkort ook?

Collega's vertellen

Staat jouw verhaal
hier binnenkort ook?

In jouw baan bij ADS Groep maak je kennis met de meeste uiteenlopende collega’s. Het zijn de mensen die onze projecten realiseren. We zijn trots op onze collega’s! Wil jij weten hoe onze collega’s hun baan bij ADS Groep beleven? Ze vertellen er graag over.

Irene Tjahyosarwono

Aan het woord is Irene Tjahyosarwono; sinds het voorjaar van 2022 werkzaam bij ADS Groep Water. In eerste instantie via het uitzendbureau, maar inmiddels is Irene in vaste dienst. En daar is ze blij mee, want ze heeft het naar haar zin binnen de waterwereld: “Ze kijken waar je goed in bent en op die manier word je werk ingericht.”

Vrijheid
Irene is officieel werkvoorbereider, maar in de praktijk ziet dat er niet altijd zo uit: “Toen ik hier begon werd ik ingezet ter ondersteuning van het project Leiduin. Inmiddels zijn daar meer projecten bij gekomen en verricht ik heel veel verschillende werkzaamheden op dit vlak. Mijn takenpakket is heel gevarieerd. Zo houd ik me bezig met documentenbeheer, wijzigingen en afwijkingen beheer, administratieve en financiële ondersteuning en notuleer ik bij verschillende overleggen. Of ik regel een attentie als er een baby is geboren bij een onderaannemer of een zieke collega. Dat maakt mijn werk bij ADS Groep Water ook zo leuk; je hebt veel vrijheid in wat je doet. Je hebt alle ruimte om te zoeken wat bij je past.”

Ruimte voor ontwikkeling
Verder is er ook nog de gemoedelijke werksfeer. “Iedereen steunt elkaar. De eerste keer dat ik een werkplan moest maken, kreeg ik alle hulp van collega’s. Dat is zo fijn aan deze informele organisatie. De open cultuur, alles is bespreekbaar.” Dus als het aan Irene ligt, blijft ze nog wel een tijdje bij ADS Groep zitten. “Ik ben nog lang niet uitgeleerd en zie mezelf nog wel verder ontwikkelen. En die ruimte is er ook. Misschien wat meer richting de procesmatige kant van een project. Wat is er allemaal nodig voor een succesvol project? Hoe communiceer je dat? Of hoe zet je kwaliteitsmanagement op? Dat vind ik interessant.”

Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Thecla Spoolder

“Sinds januari 1991 ben ik werkzaam bij ADS Groep. In al die jaren heb ik in verschillende functies gewerkt. Van telefoniste/receptioniste tot secretarieel en momenteel weer op de receptie. Dat houdt veel meer in dan het beantwoorden van de telefoon en bezoekers te woord staan. Ik zou mijn functie willen omschrijven als ‘duizendpoot’. Zo doe ik nog steeds secretarieel werk en ben ik ondersteunend voor de verschillende projectteams. De diversiteit in mijn werkzaamheden maakt mijn functie ook juist zo leuk. Ik heb contact met bijna al mijn collega’s. Door de jaren heen is er veel gebeurd in dit bedrijf. Omdat ik al een poosje meeloop weet ik van veel dingen wat af, waardoor (nieuwe) collega’s altijd bij mij terecht kunnen met vragen. Bij ADS Groep werken betekent voor mij: werken in een ‘veilige’ omgeving met gezellige mensen. In mijn functie vind ik het heel fijn dat ik mijn bijdrage kan blijven leveren aan veel van mijn collega’s. De onderlinge betrokkenheid in deze organisatie is dan ook groot.”