Spring naar content

Staat jouw verhaal hier binnenkort ook?

Collega's vertellen

Staat jouw verhaal
hier binnenkort ook?

In jouw baan bij ADS Groep maak je kennis met de meeste uiteenlopende collega’s. Het zijn de mensen die onze projecten realiseren. We zijn trots op onze collega’s! Wil jij weten hoe onze collega’s hun baan bij ADS Groep beleven? Ze vertellen er graag over.

Roy Seggelinck

De basis
“Ik heb een bedrijfskundige achtergrond. Het koppelen van mensen en het leggen van connecties, op welk vlak dan ook, is altijd mijn kracht geweest. Om op deze manier samen te bouwen aan mooie resultaten. Dat vind ik mooi”, lacht hij. Vorig jaar september startte zijn nieuwe hoofdstuk bij ADS Groep. Een werkgever die ook past bij zijn persoonlijkheid. “Oplossingsgericht werken en een aanpakkers-mentaliteit, dat is iets wat bij mijn Achterhoekse achtergrond aansluit. Er zijn geen dubbele lagen en collega’s zijn recht door zee.”

Stappen zetten
Hij vervolgt: “Vanaf de eerste kennismaking met ADS Groep merkte ik de energie van mijn nieuwe collega’s om samen de volgende stap met de afdeling Toelevering Water te gaan zetten. En mijn rol daarin? Mijn rol als Salesmanager is platgezegd deuren openen, ellenbogen aantikken, zwaaien naar de camera, koffie drinken en de expertises van onze afdeling Toelevering Water onder de aandacht brengen.”

“Bovendien is het in mijn rol is het belangrijk om te weten wie welke knowhow heeft en op welke wijze ik mijn collega’s in kan zetten om de vraagstukken van onze potentiële opdrachtgevers op te kunnen lossen. Om Johan Cruijff te citeren: “alleen kan je niks, je moet het samen doen.” En daarvoor zit Roy bij ADS Groep uitstekend op zijn plek.

Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Laura van Brussel

“In februari werk ik alweer drie jaar bij ADS Groep. Maar eigenlijk is het aantal dienstjaren veel groter en heb ik al een ‘jubileum’ behaald. In het verleden heb ik namelijk ook vier jaar bij ADS Groep gewerkt. Door de economische omstandigheden destijds eindigde mijn dienstverband. Gelukkig kon ik er vervolgens opnieuw aan de slag gedurende het zwangerschapsverlof van een collega. Daarna mocht ik blijven en werd ik ingezet als secretaresse op de afdeling Strategisch Tenderbureau. Hier verricht ik alle voorkomende administratieve werkzaamheden, plan ik afspraken en onderhoud ik contacten met projectleiders. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Wat mij aanspreekt is de fijne ‘no nonsense mentaliteit’ binnen de organisatie. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ is een uitspraak die hier past. En dat sluit ook bij mij als persoon aan. Ook de korte lijnen en de persoonlijke betrokkenheid zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!”