Spring naar content

Staat jouw verhaal hier binnenkort ook?

Collega's vertellen

Staat jouw verhaal
hier binnenkort ook?

In jouw baan bij ADS Groep maak je kennis met de meeste uiteenlopende collega’s. Het zijn de mensen die onze projecten realiseren. We zijn trots op onze collega’s! Wil jij weten hoe onze collega’s hun baan bij ADS Groep beleven? Ze vertellen er graag over.

Roy Seggelinck

De basis
“Ik heb een bedrijfskundige achtergrond. Het koppelen van mensen en het leggen van connecties, op welk vlak dan ook, is altijd mijn kracht geweest. Om op deze manier samen te bouwen aan mooie resultaten. Dat vind ik mooi”, lacht hij. Vorig jaar september startte zijn nieuwe hoofdstuk bij ADS Groep. Een werkgever die ook past bij zijn persoonlijkheid. “Oplossingsgericht werken en een aanpakkers-mentaliteit, dat is iets wat bij mijn Achterhoekse achtergrond aansluit. Er zijn geen dubbele lagen en collega’s zijn recht door zee.”

Stappen zetten
Hij vervolgt: “Vanaf de eerste kennismaking met ADS Groep merkte ik de energie van mijn nieuwe collega’s om samen de volgende stap met de afdeling Toelevering Water te gaan zetten. En mijn rol daarin? Mijn rol als Salesmanager is platgezegd deuren openen, ellenbogen aantikken, zwaaien naar de camera, koffie drinken en de expertises van onze afdeling Toelevering Water onder de aandacht brengen.”

“Bovendien is het in mijn rol is het belangrijk om te weten wie welke knowhow heeft en op welke wijze ik mijn collega’s in kan zetten om de vraagstukken van onze potentiële opdrachtgevers op te kunnen lossen. Om Johan Cruijff te citeren: “alleen kan je niks, je moet het samen doen.” En daarvoor zit Roy bij ADS Groep uitstekend op zijn plek.

Vacatures /   Waar droom jij van?   / Werken bij ADS

Lizanne Holtslag

“De combinatie van de prettige sfeer, nuchtere collega’s en de uitdagingen die er binnen onze organisatie liggen; dat is waarom ik zo graag bij ADS Groep werk. ADS Groep staat altijd open voor verbetering en meedenken wordt erg gewaardeerd. Zie je dat iets efficiënter kan worden ingericht? Dan krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw eigen ideeën uit te werken. Als HR-adviseur houd ik mij bezig met alles wat met personeel te maken heeft; vanaf het eerste contactmoment totdat deze collega uit dienst treedt. Ik krijg er veel energie van als ik collega’s kan helpen om het beste uit zichzelf te halen en om hen te zien groeien. Hoe meer tevreden collega’s, hoe meer voldoening ik uit mijn werk haal. Op de afdeling HR maken we een aantal mooie efficiëntieslagen, waarmee we meer duidelijkheid en transparantie creëren. Het is mooi om hieraan bij te dragen!”